Pozdravljeni!           Projekti           Predstavitev           Izhodišča           Galerija           Reference           Kontakt
  

DELAVNICA USTVARJALNO PREOBLIKOVANJE PROSTORA,
KI JE POTEKALA V  KRANJU OD 9.11. DO 14.11.2013,
ŠTIRI SREČANJA PO ŠEST UR

Na prvem srečanju smo pogledali v svet oblikovanja prostora. Predvsem nas je zanimalo, kako oblikujemo vitalen prostor.  Prve tri ure smo namenile teoriji, druga polovica pa je bila namenjena praktičnemu delu. Vadile smo večplastno barvanja sten z mokrimi in suhimi lazurami. Zakaj večplastnost? Z nanosi več barv ustvarimo barvo stene ki je bogata, na njej je nešteto različnih drobnih odtenkov, deluje živo, poleg tega pa zaradi kontrastov dobi tudi globino in povezuje različne elemente v prostoru.Drugo srečanje smo skoraj v celoti posvetile praktičnemu delu – nadaljevale smo z večplastnim barvanjem sten, tokrat v bolj kontrastnih in barvitih kombinacijah. Naredile smo tudi dve strukturirani steni in se naučile različnih možnosti obdelave sten.Tretje srečanje je bilo namenjeno predvsem barvam – vstopile smo v njihov čarobni svet. Naučile smo se tudi izdelati šablono in odtisniti relief na steno.


Četrto srečanje je bilo namenjeno še vsemu ostalemu, znanje smo nadgradile z učenjem zlatenja in izdelavo odprtih reliefov in reliefov brez šablone.Copyright © 2009 Bellarte. Vse pravice pridržane.